dissabte, 8 de març del 2014

Trobada curs Hello!Blogging a Barcelona



Diumenge 16 de febrer a les 11 i escaig del matí em trobo a la selva de Barcelona, com a bona pueblerina que sóc, amb el mòbil a la mà seguint les indicacions de (Sant!) Google maps per arribar al restaurant on havíem quedat. Em sento com qui va a una cita a cegues, nerviosa, però sabent que tot rutllarà i encaixaràs amb qui t'has de trobar... i així va ser! La trobada amb algunes de les alumnes del curs Hello!Blogging que vam fer a Barcelona va ser com trobar-se amb un grup d'amigues de tota la vida amb qui comparteixes un munt de gustos i interessos. Vaja, un dia genial, d'aquells que et passa volant! 


On Sunday 16th of February some of the students of the blogging course Hello!Blogging attended to a lunch in Barcelona. Before getting the restaurant I was feeling like attenting to a first appointment, when you know that you will connect with those you have done the appointment. And my feeling was true: I felt really good with all those women. It was a fantastic day!

Les noies de Barcelona Colours van ser les organitzadores d'aquest sarao (des d'aquí, dir-vos MOLTÍSSIMES GRÀCIES i FELICITAR-VOS, mobilitzar a tanta gent no és cosa fàcil i us en vau sortir amb molt bona nota!). Van triar el restaurant Idò do Balear, un restaurant - botiga molt acollidor i family-friendly que el porten tres sòcies molt joves que han decidit portar la cuina de ses Illes al barri de Sant Antoni. Mireu, mireu que bonic és el lloc (em sembla que hi tornaré a comprar aquestes tasses tan xules):


The meeting was organized by Barcelona Colours team (I would like to congratulate you girls, you did an awesome work!).  They chose
Idò do Balear restaurant, located in the Sant Antoni neighbourhood of Barcelona and where Balearic Islands cuisine can be eaten. The place is really cozy and family-friendly. Please have a look:



A més a més ens van deixar una sala per a nosaltres soletes, que, com a bones bloggers creatives que som, vam decorar al nostre gust amb les banderetes que van portar la Marta de mylittlebrunch, la Sílvia de MissBlank i l'Anna de Beautiful things.
 

We had a whole room for us alone, that, since we are creative bloggers, decorated to our taste with some flags that Marta (mylittlebrunch), Sílvia (MissBlank) and Anna (Beautiful things) brought.


Amb aquest ambient tan acollidor, comencen les primeres converses. No ens coneixem personalment, però la sensació és molt diferent de quan et trobes algú desconegut a l'ascensor, en aquest cas totes tenim blogs i petits projectes al seu darrera que fan que connectem amb (molt!) poca estona.



The welcoming atmosphere invited to our first, a little bit shy, conversations. But it was easy, we were all bloggers and had many things in common.


 
Quan ja hi som quasi totes ens assentem a la taula per seguir el taller de rock bars que ha preparat la Maite de Everydayunrato, però a la pobra no la deixem explicar: és com si un cop trencat el gel totes vulguem explicar mil i una coses i donar els detallets que hem portat per a totes: no ha acabat una de repartir el seu detallet que ja começa una altra. Un petit guirigall que demostra les ganes que havíem posat totes en aquesta trobada (no és que no vulgui explicar-vos els detallets, al contrari, faré un post especial dedicat a això, el podeu veure aquí). La taula en un moment s'omple de detalls bonics i les targetes dels nostres blogs que es barregen amb toootes les càmeres (jo crec que hi havia més de 20 càmeres réflex!) que hem portat per immortalitzar el moment.

We sat to participate in the rock bars workshop that Maite from Everydayunrato had prepared. But we were all very excited and talking all the time. Some of us have prepared a small gift for all the attends, we wanted to give them to the rest (you can see all the presents in this other post). There was a little caos, symbol of the enthusiasm that we all had in that meeting.


Decidim posar una mica d'ordre i fer ronda de presentacions. En un moment passem al silenci absolut, estem totes ben atentes al projecte de cadascuna. Projectes interessantíssims i amb un denominador comú: projectes portats amb moltíssima il·lusió amb el més personal i identificatiu de cadascú. I és aquesta il·lusió que ens connecta a totes. 

We decided to do it step by step, and we did a getting to know round. We were all in silence listening all the interesting projects that each of us had. 



Un cop acabades les presentacions és el moment de la teca. Mentre esperem, preparem els sittings amb les cartolines, segells i tintes que ha portat l'Esther de viploved, cadascú hi posa el seu arte.

El dinar transcorre entre converses de bloggers: tu saps programar en CSS?, doncs hi ha una pàgina per trobar les paraules claus per a tenir un bon SEO que es diu (no ho recordo :( ), algú sap com treure el marc que et posa blogger a les fotos?,...  I del motiu pel qual totes estem allà: i què et va semblar el curs de Hello!Blogging?, ostres! jo no vaig poder portar les classes al dia, quant de material que ens han donat!, i tu com vas conèixer a Con Botas de Agua?,... 

After that, we had lunch. During lunch we had bloggers conversations: how to obtain a good SEO position, how to remove the white band of the photos in blogger,...  And we also talked about the Hello!Blogging course.

 
El dinar ens va passar volant i ja amb el rellotge a la mà perquè encara havíem de fer moltes coses i el restaurant tancava en una hora, ens vam posar amb els sortejos. La Txell de Txell Lagresa va sortejar uns fermalls xulíssims i la Conchi de Pécole un súper-currat àlbum d'inspiració fet amb scrap (En el post dels detallets ja us ensenyaré el que es va sortejar.)

Time went by pretty fast!  And we had to hurry up to held a raffle: Txell (Txell Lagresa) raffled some awesome broches and Conchi (Pécole) a lovely scrapbooking inspiration album



Finalment, mentre disfrutàvem dels rock bars que havíem fet al matí i el fino que havia portat la Conchi des de Cádiz (havien vingut ella i les ampolles aquell mateix matí des de Cádiz!!!
Si, si, aquesta dona encantadora es mereix un monument!), vam fer el curs de maquillatge que havia preparat la Cris de ChristineHug. Jo, que a les meves 34 primeveres començo a necessitar massilla i brotxa per tapar les pates de gallo que tinc, però que em sento descol·locada cada cop que entro a una perfumeria amb tant producte, em vaig sentir com en una reunió d'alcòholics anònims, resulta que no sóc la única que no sap ni el que és un primer o que es necessiten 10 capes diferents per dissimular-ho tot! La pobra Cris es deuria sentir com una mestra que intenta a ensenyar a dividir i més de la meitat de la classe no se sap les taules de multiplicar... Cris, a la propera trobada, un curs des de zero patatero per a catetes del maquillatge :D

Cris (ChristineHug) had prepared a makeup workshop, she is a professional makeup artist, but most of us don't know many things about making up. I imagine that it was a little bit frustrating for Cris, we were really bad students.



Abans de marxar del local vam fer algunes fotos més amb
marcs al més estil polaroid que havia portat l'Anna de LiluCeramics i vam fer la foto de grup (malauradament falta l'Anna de Beautiful Things). Us he posat qui és qui i els seus blogs per a que ens poseu cara... 

Before leaving we did some photos using the cardboard photo frames that Anna (LiluCeramics) brought. In the photo you can see us, our names and our blogs:


perquè ens tornareu a veure... Vam marxar amb tantes ganes de seguir xerrant i compartint que hem decidit que això no pot quedar-se aquí. Així que estigueu atents perquè... TO BE CONTINUED!

Keep us in mind because we want to continue doing many things together, so... TO BE CONTINUED!

22 comentaris:

  1. Roser!!!Per fi, la teva entrada! M'ha agradat moltíssim! I quines fotos més xules et van quedar! I les dels segells...espectaculars! Ja saps que em va encantar conèixe't! Un petó guapa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jaja, si, al final s'ha fet esperar, en part ha estat per culpa de les fotos dels segells. Em fa molta il.lusió que t'agradin, tu també ets una artista amb la càmera!

      A mi també em va agradar moltíssim conèixer-te.

      Un petonarro!!!

      Elimina
  2. Què maques les fotos!! Genial, m'ha agradat molt!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres Anna, quin "afalago" que t'agradin les meves fotos, moltes gràcies!

      Petons!

      Elimina
  3. Jejejejeje! T'has fet esperar, eh, Roser? Però com totes les coses bones! ;DDD
    Fantàstic post (em quedo amb ganes dels següents ;p)
    I les fotos dels segells... simply perfect!
    Petonarrus
    Txell

    ResponElimina
    Respostes
    1. Txell, si, al final us he fet esperar :( Em sap greu. A vegades te n'adones que el blog no ho és tot i hi ha altres coses prioritàries :) M'agrada que t'hagi agradat el post, a l'igual que em va encantar conèixer-te i posar-te cara :D

      1 petonàs!

      Elimina
  4. Que post más chulo! Otra vez me he visto allí! El monumento os lo merecéis.vosotras por acogerme con tanto cariño y hacerme sentir como en mi casa. Deseando repetir con todas!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Conchi!!! Pero insisto, recorrerse toda España para estar con nosotras se merece no uno, dos monumentos como mínimo! Eres puro cariño y sentimiento, y me encanta!!! Un placer haberte conocido y a la próxima nos venimos todas a Cádiz.

      Un besico!!!

      Elimina
  5. Preciosas fotos e impresionante quedada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchísimas gracias guapa! La verdad es que fue una quedada genial, repetiremos seguro :D

      Elimina
  6. Me encanta la entrada y las fotos, ha sido como volver a revivirlo! :)
    a por otra quedada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchísimas gracias Ma del Mar! Si, si, esto no puede quedar aquí, tenemos Bloggers & More "pá rato".

      1 beso!

      Elimina
  7. Ostres! Ja deia jo que faltaven posts de la trobada, jejeje. T'ha quedat un post super xulo i les fotos dels segells son super "cool". Que m'ha agradat molt molt.
    Petons,
    Maite

    ResponElimina
  8. Quin post més maco, Roser!!!! Un 10 per la composición i les fotos! Petons,
    Marta de www.mylittlebrunch.com

    ResponElimina
  9. Em fan venir ganes i tot de fer-me crafty... més que res per les trobades i el catxondeo. No es pot venir a rebre regalets i prou? Ah, i no sabia que ara tenies el nivell B2 de maquillatge :ooooo

    ResponElimina
    Respostes
    1. A veure si preparem el post de la "germana crafty" i així véns tu també :)
      Jo no diria que tinc el B2, deixem-ho que ara estic a nivell coneixements teòrics bàsics de maquillatge :)

      Elimina
  10. Qué chulo el post . Las fotos están genial! Me encanta ver los post de nuestro súper encuentro.
    Gracias x el tuyo.
    Un beso enorme

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchísimas gracias Sílvia!!! Me afalaga que una artistaza de la fotografia como tu le gusten mis fotos :)
      Un besote!!!

      Elimina
  11. Roser, que no lo había leído. Que guay hacerlo ahora y volver a recordarlo. Hay muchas fotos que no tengo en las que salgo (me las tienes que pasar!).
    Y nenita, a ver si actualizas que seguro que tienes por ahi un montón de cosas que enseñarnos.
    Un besote

    ResponElimina
  12. Guapa! Es verdad, sales en unas cuantas fotos. Me encanta la que estás riendo a carcajada limpia. Es muy espontánea. Te las paso cuando quieras (me hice un lío con las fotos y solo os envié las del final del día).

    Tu comentario me sirvió para ponerme las pilas: ya tienes post nuevo en el blog. La verdad es que tienes razón, tengo muchas cosas que me gustaría enseñaros, el problema es encontrar el tiempo! Poco a poco espero saber gestionarme el tiempo.

    Un besote enorme!!!

    ResponElimina