dijous, 13 de novembre de 2014

Autumn inspiration

Jo no sé a vosaltres, però a mi la tardor m'encanta! És una de les èpoques de l'any que més m'agrada (per no dir la que més), no només perquè la calor afluixa, sinó perquè el bosc està preciós: els colors s'intensifiquen, els arbres es tornen grocs passant per una gama de colors càlids d'allò més acollidors, el cel és net, amb un blau intens que no té  la resta de l'any, el terra s'omple de bolets de tot tipus de colors i textures, ... Sortir a passejar per la natura abrigat amb el primer jersei de la temporada, és per mi renovar les piles per poder aguantar tota la setmana que passo tancada al despatx.

Yo no sé a vosotras, pero a mi el otoño me encanta! Es una de las épocas del año que más me gustan (por no decir la que más), no sólo porque el calor disminuye, sino porque el bosque está precioso: los colores se intensifican, los árboles se vuelven amarillos pasando por una gama de colores cálidos de lo más acogedores, el cielo es limpio y con un azul intenso que no tiene el resto del año, el suelo se llena de setas de todos los colores y texturas,... Salir a pasear con el primer jersey de la temporada, es para mi renovar las pilas para poder aguantar toda la semana que paso encerrada en la oficina.


Us deixo amb unes quantes fotos que vaig fer fa uns caps de setmanes. Sé que no és el mateix que viure-ho en directe, però espero que us serveixin per relaxar-vos i inspirar-vos com ho van fer amb mi quan les vaig fer.

Os  dejo con unas cuantas fotos que hice hace unos fines de semana. Sé que no lo mismo que vivirlo en directo, pero espero que os sirvan para relajaros e inspiraros como lo hicieron conmigo el día que las hice.Mentre feia alguna d'aquestes fotos vaig tenir la bona companyia de la meva sogra, que no només és tota una fotògrafa (haurieu de veure com domina el Photoshop!), sinó una sogra 2.0 amb la seva pròpia pàgina de fotos, i que va aprofitar per fer-me un foto in-fraganti. Mireu, mireu: 

Mientras hacía algunas de estas fotos tuve la buena compañía de mi suegra, que no solo es toda una fotógrafa  (¡tendrías que ver como domina el Photoshop!), sino que es una suegra 2.0 con página de fotos propia, y que aprovechó para hacerme una foto in-fraganti. Mirad, mirad: 
Com a bona boletaire, bé, siguem sincers, com a dona de bon boletaire, que em fa llevar d'hora (massa d'hora!) els dissabtes per evitar que els rovellons i les llanegues se les endugui algú altre, només us puc dir que aquestes fotos estan fetes en algun lloc del Port del Comte i hasta aquí puedo leer... Bon cap de setmana guapus!

Como buena recolectora de setas, bueno, seamos sinceros, como mujer de buen  recolector de setas, que me obliga a levantarme pronto (demasiado pronto!) los sábados para evitar que otro se lleve las setas, solo estoy autorizada a decir que las fotos fueron tomadas en algún sitio de la montaña de El Port del Comte y hasta aquí puedo leer... Buen fin de semana guapos!

4 comentaris:

  1. Ei Roser, ja veig que m'he perdut un parell de posts... quines fotos més maques! i quines fotos les de la teva sogra 2.0! Felicita-la de part meva! Ara sí que veig que sou una família de fotògrafs pufessionals!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jaja, pufessionals, pufessionals! Moltes gràcies Marta!

      Elimina