dilluns, 11 d’abril de 2016

Sushi de xuxes per Pasqua / Sushi de golosinas para Pascua

Tinc l'honor (i la responsabilitat! :O) de tenir dues filloles, a part de ser encara fillola del meu tiet. Així que aquesta Setmana Santa he anat amunt i avall repartint i rebent mones per la geografia catalana, però m'encanta!
Tengo el honor (y la responsabilidad!: :O) de tener dos ahijadas, a parte de ser aún ahijada de mi tío. Así que esta Semana Santa he ido arriba y abajo repartiendo y recibiendo monas por la geografía catalana, pero me encanta!

Una de les dues filloles, la Noa, és la filla petita d'una de les meves millors amigues. Així que quan li vaig preparar la seva mona vaig pensar: "No deixaràs a la seva germana gran, la Jana, sense res, pobreta...". Així que vaig pensar que li havia de fer unes postres - regal ben original per a ella també...
Una de las dos ahijadas, Noa, es la hija pequeña de una de mis mejores amigas. Así que cuando le preparé su mona pensé: "No dejarás a su hermana mayor, Jana, sin nada, pobrecita...". Así que pensé que le iba a hacer un postre - regalo original para ella también...
 

A l'últim número de la revista de Mr Wonderful Idees hi havia un article de com fer sushi de xuxes i em va agradar molt la idea. Així que la vaig guardar en algun racó de la meva ment crafty i vaig pensar que ja la rescatararia en algun moment. Així que dit i fet: per a felicitar la Pasqua a la Jana, una caixa de sushi de xuxes!
En el último número de la revista de Mr. Wonderful Ideas había un artículo de cómo hacer sushi de golosinas y me gustó mucho la idea. Así que la guardé en algún rincón de mi mente Crafty y pensé que ya la rescataría en algún momento. Así que dicho y hecho: para felicitar la Pascua a Jana, una caja de sushi de golosinas!
Vaig revisar la revista però quan vaig anar a la botiga de xuxes no vaig trobar gairebé res del que allà hi sortia i vaig improvitzar amb el que vaig trobar, que és el que podeu veure a la foto.
Revisé la revista pero cuando fui a la tienda de golosinas no encontré casi nada de lo que allí salía y improvisé con lo que encontré, que es lo que podéis ver en la foto.

Explicar-vos un "truquillo": per fer els Makizushi, vaja, els "sushi en rollos": les nubes de color blanc són molt enganxoses i no es pot fer un forat per a passar-hi el bastonet de cantó a cantó. Així que vaig fer un foradet i vaig posar només una rodanxeta petita del bastonet.
Explicaros un "truquillo": para hacer los Makizushi, vaya, los "sushi en rollos": las nubes de color blanco son muy pegajosas y no se puede hacer un agujero de lado a lado para pasar el palito. Así que hice un agujerito y puse sólo una rodajita pequeña del palito.

Per fer-ho més japonès, vaig afegir-hi uns palets de fusta que vaig comprar en una botiga tipus xinos. Hauríeu d'haver vist a la Jana com al·lucinava amb els palets. A la caixa vaig enganxar-hi un dels papers que vaig comprar a Japó i hi vaig estampar un tampó de lletres japoneses que vaig comprar allà també.
Para hacerlo más japonés, añadí unos palitos de madera que compré en una tienda tipo chinos. Deberíais haber visto a Jana como alucinaba con los palitos. En la caja pegué uno de los papeles que compré en Japón y estampé un tampón de letras japonesas que compré allí también.

Què us sembla la idea? Una manera divertida de regalar xuxes i d'ensenyar a fer anar els palets xinos als nens, oi? La Jana va estar encantada!
Qué os parece la idea? Una manera divertida de regalar golosinas y enseñar a utilizar los palos xinos a los niños, no? A Jana le encantó!

2 comentaris:

 1. Uuuoooo!! Molt molt original!!!
  Em sembla a mi que ho portaré en pràctica, tant per regalar com per...ejem... :-p
  T'ha quedat un Sushi de 10!
  Petonets!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies maca! La veritat és que, tot i que dóna una mica de feina als nens (i no tan nens) els encanta. També en vaig fer una caixa per als meus nebots i van estar encantats. Jeje
   Petonets guapa!

   Elimina