dimarts, 23 de setembre del 2014

Els regals del dinar Hello!Blogging Barcelona




Feia mooooolt temps que tenia pendent aquest post: us en recordeu que fa uns mesos us vaig explicar que havíem fet un dinar a Barcelona amb algunes noies que havien fet també el curs de Hello!Blogging? (Podeu repassar-ho aquí). Doncs em va quedar pendent ensenyar-vos els detallets que van portar algunes de les noies hi van assistir, perquè creia que es mereixia un post a part, i és que en el grup hi ha molt arte!
Com us vaig comentar, durant el dinar hi ha haver molt bon ambient i molta connexió entre nosaltres. Així que d'aquell dinar no només me'n vaig endur un munt de detalls fets amb molt de carinyu, sinó també molt bons records que he guardat en la meva caixa dels (bons) records. De fet, (gràcies a sant whatsapp) hem mantingut el contacte tot el grup i des de llavors hem anat fent trobades en petit comitè. El dissabte passat, però, vam tornar a coincidir moltes de nosaltres en un sopar preciós que van organitzar dues noies del grup i que ja us explicaré en un altre post.

No m'enrotllo i més, i vaig al que anava, a ensenyar-vos tooots els detalls:






Com podeu veure, són preciosos així posats tots junts: és que en el grup hi ha molta creativitat. La Pau, de la papereria jugueteria Lataat, ens va fer amb un paper de scrap retro molt maco un marc on posar la foto de grup de la trobada. La Sílvia del blog miss Blank ens va donar una postal amb una de les seves precioses il.lustracions (Sílvia, desde mi pequeño blog te animo a que potencies tu vesante como ilustradora, tienes mucho arte!). L'Anna de drimvic, una de les organitzadores del sopar de dissabte passat, ens va fer aquest ram tan delicat.  La Sílvia de Fresh & Wood, l'altra de les organitzadores del sopar, ens va fer uns detallets de fusta súper delicats i un sobre per a posar les targetes dels blogs. La Marta, del seu recent estrenat blog/botiga Hommum, ens va fer uns pompoms amb material reciclat la mar de resultons i la Núria de la jugueteria Kinuma ens va donar una tassa (on cada dia al matí hi bec la llet).

Hi va haver unes quantes noies que es van posar a la cuina per fer-nos unes galetes per llepar-se els dits! L'Estel, de La Capsa de Galetes, va fer unes galetes de mantega amb el logo del curs i amb un packaging preciós. Les galetes de la Jana tenien forma de trèbol en honor al seu Irish Summer :). La Rut, de Mr and Mrs Lemon, va fer unes galetes sense gluten i sense lactosa i les noies del restaurant també ens van obsequiar amb unes galetes a cadascuna de nosaltres.

Com us vaig comentar, la Conchi de Pécole va fer un súper-currat àlbum d'inspiració fet amb scrap, que es va sortejar i li va tocar a l'Anna de drimvic, de fet, la foto és seva, mireu, mireu que xulo:


La Txell, de Txell Lagresa, va sortejar uns fermalls xulíssims semblants a aquests (les fotos les he agafat del seu Instagram).



Jo vaig fer uns clauers amb estil geòmetric estampant-hi amb segells H!B (de Hello!Blogging) al davant i BCN i la data al darrera:


M'hagués agradat pintar les lletres (en blanc, com es veu en la següent foto) per a que es veiés més el relleu de les lletres, però ja no em va donar temps... :( Ho vaig acompanyar amb una targeta del blog i una targeta recordatori del dinar.  










Què? Què us han semblat els detalls? Tenia raó quan us deia que en el grup hi ha molt arte? o no?

Un petonet i fins aviat! 

Nota: el post havia de servir com un dels exercicis Make & Share que ens van proposar en el curs... Val més tard que mai diuen, no? 

4 comentaris:

  1. Que de recuerdos!! .Lo pasamos tan bien.
    Me encanta el "art journal digital" de la primera foto, tú sí que eres una artista!
    Un besote

    ResponElimina
    Respostes
    1. Conchi!

      Muchas gracias guapa! Si que lo pasamos bien ese día, si! Y la magia que se creó entre nosotras ese día, no tiene precio!

      Me enrojece que a una profesional del scrap como tu le haya gustado el "art journal digital" (que por cierto no sabía que se llamaba así... oups!).

      Un besote!!!!!

      Elimina
  2. Roser, coincideixo amb la Conchi! M'ha encantat el LO digital! I recordar aquell dinar i les sorpresetes que va portar cadascú! ...i també tornar-te a veure dissante passat! Un petó guapa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estel!!!

      Moltes gràcies guapa! Et dic el mateix que a la Conchi: m'enorgulleix que a una artista del scrap com tu li agradi el meu primer intent (patateru) de layout!

      Un petonet i a veure si ens tornem a veure!

      Elimina