diumenge, 4 de gener de 2015

Emboliquem amb bosses craft / Envolvemos con bolsas craftImagino que a aquestes alçades ja tindreu encarregats als Reis d'Orient tots els regals i segurament estareu pensant com embolicar alguns d'ells (o tots). Doncs avui us explico com ho van fer a casa nostra l'any passat: amb bosses craft! Bé, en realitat tots els regals estaven embolicats a dins de cada bossa, però els Reis van voler que tothom s'endugués a casa el seu regal en una bossa ben maca. 
Imagino que a estas alturas ya tendréis encargados a los Reyes Magos todos los regalos y seguramente estaréis pensando como envolver algunos de ellos (o todos). Pues hoy os cuento como lo hicieron en nuestra casa el año pasado: con bolsas craft! Bueno, en realidad todos los regalos estaban envueltos dentro de cada bolsa, pero los Reyes quisieron que todo el mundo se llevara a casa su regalo en una bolsa bien bonita. 
No sé com ho feu vosaltres, però nosaltres ens passem el matí de casa en casa obrint els regals que han portat els Reis a cadascuna de les cases: a casa els sogres, a casa els cunyats, a casa de la meva mare... I és clar, a vegades els emboltoris dels regals són molt macos, però un cop desembolicats te'ls endús a casa amb una bossa lletjota amb  propaganda comercial. Així que l'any passat els Reis van decidir ser pràctics (com sempre a casa de dos enginyers) i van decorar unes bosses de color craft amb unes cintes d'encaix, cintes de colors, estrelles de fusta i de pas van posar-hi una etiqueteta amb el nom de cadascú perquè només arribar al menjador es poguessin identificar ràpidament.
No sé cómo lo hacéis vosotros, pero nosotros nos pasamos la mañana de casa en casa abriendo los regalos que han traído los Reyes en cada una de las casas: en casa los suegros, en casa los cuñados, en casa de mi madre ... Y claro, a veces los envoltorios de los regalos son muy bonitos, pero una vez desenvueltos te los llevas a casa con una bolsa feúcha con propaganda comercial. Así que el año pasado los Reyes decidieron ser prácticos (como no puede ser de otra manera en casa de dos ingenieros) y decoraron unas bolsas de color craft con unas cintas de encaje, cintas de colores, estrellas de madera y de paso pusieron en ella una etiqueta con el nombre de cada persona para que sólo llegar al comedor se pudieran identificar rápidamente.
Per als nebots, enlloc d'usar les cintes, van fer servir uns rens de fusta petits i unes peces de feltre en forma de diferents rens i estrelles que havien comprat en terres germàniques (allò és el paradís del craft!). 
Para los sobrinos, en lugar de usar las cintas, usaron unos renos de madera pequeños y unas piezas de fieltro en forma de diferentes renos y estrellas que habían comprado en tierras germanas (aquello es el paraíso del craft!).

Què us sembla la idea? Us atreviu a decorar les bosses? 
Qué os parece la idea? Os atrevéis a decorar las bolsas?

Bona nit de Reis!  I recordeu deixar les sabates ben netes al costat del balcó i una mica de menjar pels Reis i pels camells!.
Buena noche de Reyes! Y recordad dejar los zapatos bien limpios al lado del balcón y un poco de comida para los Reyes y para los camellos!

6 comentaris:

 1. Quin estil! Quina idea més original! Me l'apunto per l'any que ve!

  ResponElimina
 2. Súper boniques aquestes bosques, m encanta el look del kraft.

  Bon any

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltíssimes gràcies Maite!!! Si, el craft té un to rústic que a mi també m'agrada molt! :D

   Elimina
  2. Bon any per a tu també!!!!

   Petons!

   Elimina
 3. Doncs trobo que és una bona idea, tant per a identificar per qui és cada regal com perquè després tothom tingui la seva bossa per endur-se el regal a casa! I si, a més, són tant xules, amb tants detallets i amb aquests rens tant "monos" són com un regalet més! Un petó bonica!

  ResponElimina