dimarts, 27 de gener del 2015

Amic invisible Hello!Creatividad / Amigo Invisible Hello!Creatividad

Si heu anat seguint el blog d’un any cap aquí us haureu adonat de com m’ha marcat el curs Hello!Blogging que vaig fer tot just un any. Aquest Nadal, una de les ex-alumnes, la Sofia Plana, va organitzar un amic invisible (que podeu trobar a les xarxes socials amb el hashtag #amigoinvisibleHC). Tot i que primer vaig dubtar de si apuntar-me perquè a la feina últimament he anat molt atabalada i no tenia clar que tingués prou hores per preparar un bon regal, en una segona repesca la intuïció em va dir que m’apuntés i m'hi vaig apuntar sense pensar: i sort que ho vaig fer! Gràcies a l’amic invisible vaig poder conèixer a la Nerea i el seu fantàstic blog (moraleja: hauria de fer més cas al meu cor i no tant al meu cap!). Perquè el món 2.0 té aquestes (aparents) contradiccions: tan distant a primera vista però que et permet conèixer i sentir-te propera a gent fantàstica amb inquietuds y projectes semblants als teus com la Nerea (o les noies de Bloggers&More que vaig conèixer en el món 1.0 en aquest dinar i amb les quals hem mantingut el contacte). 

Si habéis ido siguiendo el blog de un año para acá os habréis dado cuenta de cómo me ha marcado el curso Hello!Blogging que hice apenas un año. Esta Navidad, una de las ex-alumnos, Sofía Plana, organizó un amigo invisible (que podéis encontrar en las redes sociales con el hashtag #amigoinvisibleHC). Aunque primero dudé de si apuntarme porque en el trabajo últimamente he ido muy agobiada y no tenía claro que tuviera suficientes horas para preparar un buen regalo, en una segunda repesca la intuición me dijo que me apuntara y me apunté sin pensar: y suerte que lo hice! Gracias al amigo invisible pude conocer a Nerea y su fantástico blog (moraleja: debería hacer más caso a mi corazón y no tanto en mi cabeza!). Porque el mundo 2.0 tiene estas (aparentes) contradicciones: tan distante a primera vista pero que te permite conocer y sentirte cercana a gente fantástica con inquietudes y proyectos similares a tuyos, como Nerea (o las chicas de Bloggers & More que conocí en el mundo 1.0 en esta comida y con las que hemos mantenido el contacto).
Però al que anàvem, la Nerea va fer una bona feina d'investigació del meu blog i Pinterest i, encara que ella diu que les manualitats no són el seu fort, mireu quines coses més maques em va fer:
  • Va decorar la R del meu nom amb washi tape (com sabía que era la meva debilitat, jiji).
  • Un adorn de Nadal en forma de flor fet per ella i la seva preciosa filla de quasi 5 anys, Izaro. 
  • Un marcapàgines fet amb aquarel·les.
  • Una postal Nadalenca amb papers de scrap i paper de seda.
Pero a lo que íbamos, Nerea hizo un buen trabajo de investigación de mi blog y Pinterest y, aunque ella dice que las manualidades no son su fuerte, mirad qué cosas más bonitas me hizo:
  • Decoró la R de mi nombre con washi tape (como sabía que es mi debilidad, jiji).
  • Un adorno de Navidad en forma de flor hecho por ella y su preciosa hija de casi 5 años, Izaro. 
  • Un marcapáginas hecho con acuarelas. 
  • Una postal Navideña con papeles de scrap y papel de seda.

A que té molt bones mans? A part d'aquestes coses fetes a mà em va enviar:
  • Una de les postals solidàries que van engegar la gent de Maowdesign i estan fetes per diferents il.lustradors. Concretament em va enviar aquesta preciosa postal de Polarité, perquè li recordava el post d'inspiració en la tardor.
  • Una foto en paper, amb un missatge inspirador que convida a volar. La va agafar de Bilbao, la seva ciutat natal (encara que fa 2 anys que viu a 20km de distància) i formava part de la promoció de l’exposició de Yoko Ono que va estar l’any passat al Guggenheim.
  • Una branqueta de romaní del seu jardí (que feia molt bona olor) per desitjar-me bona salut i bona sort  :)
  • Una tassa metàl.lica esmaltada preciosa de la botiga Moka que està al poble on viu ara. 
A que tiene muy buenas manos? Aparte de estas cosas hechas a mano me envió:
  • Una de las postales solidarias que pusieron en marcha la gente de Maowdesign y están hechas por diferentes ilustradores. Concretamente me envió esta preciosa postal de Polarité, porque le recordaba el post de inspiración otoñal. 
  • Una foto en papel, con un mensaje inspirador que invita a volar. La cogió de Bilbao, su ciudad natal (aunque hace 2 años en 20km de distancia) y formaba parte de la promoción de la exposición de Yoko Ono que estuvo el año pasado en el Guggenheim. 
  • Una ramita de romero de su jardín (que hacía muy buen olor) para desearme buena salud y buena suerte  :)
  • Una taza metálica esmaltada preciosa de la tienda Moka que está en el pueblo donde vive ahora. 
No em direu que no és una gran amiga invisible?!
No me diréis que no es una gran amiga invisible?!

Casualitats de la vida, resulta que a mi també em va tocar fer-li el regal a ella! Ella, que si que és una bona blogger, va fer el post sobre el regal que li vaig fer el dia que tocava i el podeu veure aquí (gràcies guapa pel post!)

Casualidades de la vida, resulta que a mí también me tocó hacerle el regalo a ella! Ella, que si que es una buena blogger, hizo el post sobre el regalo que le hice el día que tocaba y lo podéis ver aquí (gracias guapa por el post!).


Tal i com ella us explica, li vaig enviar uns canelobres com els que us vaig ensenyar en aquest tutorial i un conjunt de bijuteria de collaret i arracades llargues i curtes fet per mi amb pasta polimèrica (fimo) amb tons negres, blancs, grisos i daurats, que em van semblar elegants i adequats per portar els dies de festes de Nadal. Ho vaig acompanyar amb una postal com ella, de Maowdesign, feta per la il·lustradora Miss Malagata, que m'encanta!.

Tal y como ella os explica le envié unos farolillos como los que os enseñé en este tutorial y un conjunto de bisutería de collar y pendientes largos y cortos hecho por mí con pasta polimérica (fimo) en tonos negros, blancos, grises y dorados, que me parecieron elegantes y adecuados para llevar aquellos días de Navidad. Lo acompañé con una postal como ella, de Maowdesign, hecha por la ilustradora Miss Malagata, que me encanta!.

I amb això tanco els posts de Nadal (que ja toca!) i la setmana que ve obrirem secció nova al blog, així que estigueu atents, que estic segura que us agradarà! Bona resta de setmana!

Y con esto cierro los posts de Navidad (que ya toca!) y la próxima semana abriremos nueva sección en el blog, así que estad atentos, que estoy segura de que os gustará! Que tengáis buen resto de semana!

2 comentaris:

  1. Ostres Roser! Quins súper regals d'amigues invisibles, no? Imagino la il.lusió amb que ho devieu fer i després rebre-ho! I quina casualitat que us intercanviéssiu els regals!!! A mi, la veriat, se'm va passar totalment...però, vista la teva entrada (i la de la Nerea), aquest any no puc deixar escapar l'experiència! Un petó guapa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, Estel, la veritat és que (malgrat l'època abans de Nadal és una mica atabalada i costa trobar temps) és una gran experiència! Molt recomanable. Va ser molt txulo fer i rebre tots els regals i sobretot, poder conèixer més personalment algú del món 2.0.
      I qui sap,... potser l'any que ve ens intercanviem els regals, jeje.
      Un petonarro!
      Roser

      Elimina